Ja właśnie dzisiaj taką oglądałem - stoi w Bohemii... Ładna
Szukam sprawcy kolizji - może ktoś skojarzy samochód
Zwiń
X
-
Szukam sprawcy kolizji - może ktoś skojarzy samochód
Szukam samochodu dostawczego widocznego na zdjęciu poniżej.
W sobote 25.01.14 ok 18:00 na stacji Lotos przy operze bałtyckiej gość uderzył w moje auto i uciekł z miejsca zdarzenia. Niestety nagranie z monitoringu nie pozwala odczytać numerów rejestracyjnych, a auto jest dosyć charakterystyczne. Może ktoś z Was je skojarzy.
Na samochodzie jest napisane najprawdopodobniej: meble kuchenne lakierowane i fornirowane
Film z monitoringu po zwolnieniu - niestety YT dołożyło jakąś dziwną kompresję
[youtube]http://youtube.com/watch?v=ZzbPYVTZM2w[/youtube]
Oryginalny film z monitoringu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WOHjL55_-0w[/youtube]
-
-
Nie tankował paliwa. Ani on, ani to Volvo którym przyjechał (podjeżdza z prawej strony, wysiada gość, wsiada do auta, uderza i obaj odjeżdzają).
Na stacji panowie przejrzeli monitoring i niestety nigdzie indziej te auta się nie pojawiają...
Rzecz miała miejsce w Gdańsku (przy operze bałtyckiej), ale myśle że ten samochód jeździ po całym trójmieście.
Komentarz
-
-
może zastanówmy się nad nazwą firmy
Meble lakierowane,Meble tradycyjne,Meble fornirowane, Dom i mieszkanie - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot. Porozmawiaj o aktualnych problemach i radościach mieszkańców Trójmiasta.
1 firma dla zapytania fornirowanie ✦ Sprawdź listę najlepszych firm dla Twojego zapytania w lokalizacji: Gdańsk, woj. pomorskie ✦ Zdobądź dane kontaktowe i poznaj opinie w serwisie Panorama Firm
Specjalizujemy się w produkcji mebli na wymiar, takich jak meble kuchenne, szafy, garderoby, biurka, zabudowy wnęk, meble łazienkowe, biurowe i inne.
To improwizacja ale może warto podjechać do tych firm i zobaczyć jakie busy stoją na placu.
Komentarz
-
-
K................. nic tylko zapier......................... co za gnojostwo. Obejrzał i pojechał. Normalnie łeb mu bym rozp......... oczywiście jakbym dorwał. Wsiok zajeb............................... . na takich mam powiedzenie h............j parciany wypchany szmatami.
[ Dodano: Czw 30 Sty, 14 22:39 ]
mrrudzin, Na pewno go dorwiesz, bo auto za bardzo wyróżniające się. Powodzenia
Komentarz
-
-
Polecam wstawic filmik na facebooka, jak jestes z Gdanska to na pewno ktos skojarzy autoJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962K................. nic tylko zapier......................... co za gnojostwo. Obejrzał i pojechał. Normalnie łeb mu bym rozp......... oczywiście jakbym dorwał. Wsiok zajeb............................... . na takich mam powiedzenie h............j parciany wypchany szmatami. ...
Komentarz
-
-
Wstawiłem informacje ze zdjęcie i filmikiem na autocentrum.pl Jak ktoś coś rozpozna to dam znać. Dla samego poszkodowanego proponuję dodanie informacji na forum murator.pl gdyż jeśli produkuje jakieś meble czy coś podobnego to może komuś wykonywał jakieś usługi. Do tego wrzutka na FB i udostępnienie przez znajomych. Możesz też zamieścić info na jakimś regionalnym forum lub gazecie. Nie ma co czekać na reakcję policji, trzeba działać samemu. Trzymam kciuki za odnalezienie sprawcy.
[ Dodano: Pią 31 Sty, 14 17:36 ]
Napisałem też wiadomość do administratora profilu "Sfotografuj policjanta" na FB. Nie wiem czy pomogą, a jeśli się decydują to mam nadzieję, że ułatwi to znalezienie sprawcy gdyż jego fani są czujnymi obywatelami
[ Dodano: Pią 31 Sty, 14 17:41 ]
Profil na FB "Trojmiasto.pl" też dostał taką informację.
Komentarz
-
-
Udostępniłem film na fb. Jeśli będzie jakiś odzew dam znać.Piotrek
Był - VW Passat B5 1,6 MPi + LPG 101KM 1999r
Audi A3 8L 1,8 20v 125KM AGN
Jest - VW Passat B6 2,0 TDI 170KM BMR 2007r
"Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lilomrrudzin, Możesz mi przesłać kopie filmiku na e-mail zobaczę może uda mi się odczytać tablice
W razie coś zrobiłem z tego avi za pomocą aplikacji ffmpeg
Komentarz
-
-
ooo jaka elokwencja
Komentarz
-
-
andrzej1962, przy chamskiej rozmowie też nie ma gwarancji, że dotrzewww.youtube.com/watch?v=Tb1XTIcqaa4
Komentarz
-
Komentarz